BTE Groep
21 augustus 2024

Hermes, een nieuwe naam mét ervaring

Hermes

Vandaag zijn we live gegaan met Hermes! Een nieuwe naam, maar eerlijk is eerlijk: Hermes maakt eigenlijk al jaren onderdeel uit van BTE. Je kent het vast onder de naam Kemper Tienray. Op de fabriekslocatie in het Limburgse Tienray worden al jaren industrie- en erfverhardingsplaten gemaakt onder het merk Kemper. En die locatie gaat nu verder onder de naam Hermes! Een nieuwe naam, nieuwe verfrissende inzichten, gecombineerd met het vakmanschap en de ervaring die al jaren aanwezig zijn in Tienray.

Hermes is dus een nieuw merk met ruime ervaring. Voor alle klanten is Hermes in staat altijd de juiste betonplaat te bieden. Het assortiment bestaat uit industrieplaten, erfverhardingsplaten en waterpasserende platen, in te zetten voor diverse sectoren. En zoals je van een BTE-bedrijf mag verwachten: we leveren een topproduct en dito service. Hermes kan op werkdagen binnen 24 uur een offerte verzorgen, de levering gaat snel én de prijzen zijn – ook al zeggen we het zelf- meer dan scherp. De slogan dekt niet voor niets de lading:  ‘Hermes maakt het makkelijk’.

Nieuwe naam

De naam Hermes komt overigens uit de koker van één van de collega’s op de locatie. Vroeger droeg Kemper Tienray de naam Hermans. Het leek ons leuk om daar iets mee te doen. Hierop ontstond de naam Hermes. Hermes is een mooie naam; het gaat een beetje terug naar vroeger, maar dan in een nieuw jasje. En dat is precies waar we met Hermes voor staan!

We wensen alle collega’s in Tienray heel veel succes en heten alle klanten een hernieuwd welkom bij Hermes! www.hermesbeton.nl